Mail ons:

Mondzorgpluim ©

Thuistandarts wil graag alle collega tandartsen en mondhygiënisten een pluim geven als zij niet mobiele (zieke) patiënten thuis bezoeken en helpen. Thuistandarts maakt er zijn werk van om patiënten aan huis te bezoeken, maar kan dat niet alleen. Positieve inzet van collega tandartsen en mondhygiënisten voor patiënten aan huis is heel erg nodig.

Als u een tandarts heeft die wel wil komen, maar niet goed weet hoe, laat het ons weten via info@thuistandarts.nl. Thuistandarts wil graag haar ervaring delen. Als u een collega tandarts bent en ook patiënten thuis bezoekt, laat het ons weten dan krijgt u ook een pluim.

Tandartsen met een mondzorgpluim

1-5-2017-heden Praktijk voor Mondhygiëne Heleen Kaatman in Zutphen krijgt een Mondzorgpluim!  Heleen Kaatman bezoekt voor Thuistandarts zieke patiënten aan huis die extra mondzorg nodig hebben.

1-10-2013-heden Tandartspraktijk Waterkwartier krijgt een Mondzorgpluim! Tandartspraktijk Waterkwartier in Zutphen bezoeken patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen aan huis. Hebben Thuistandarts opgericht. Thuistandarts komt inmiddels op 26 adressen in vnl de Achterhoek.

 

Weet u een tandarts – of mondhygiënistepraktijk die zieke patiënten thuis bezoeken, meldt het ons dan. Wij zorgen er dan voor dat zij namens u een Mondzorgpluim krijgen!